Mugur Cozmanciuc, deputat PNL: Regiunea NORD – EST, inclusiv județul Neamț, beneficiază de o alocare de 958 milioane de euro, pentru investiții strategice

Investim în dezvoltarea comunităților locale! Politica de Coeziune 2021-2027 aduce momentul mult-așteptat pentru descentralizarea fondurilor europene și pentru dezvoltare echilibrată, de care are nevoie regiunea Moldovei.
Regiunea NORD – EST, inclusiv județul Neamț, beneficiază de o alocare de 958 milioane de euro, pentru investiții strategice care să răspundă aplicat nevoilor cetățenilor.
Numai în anul 2023 sunt 17 apeluri de proiecte pentru proiecte destinate calității aerului, cercetării, dezvoltării, inovării, digitalizării, educației, energiei și eficienței energetice, IMM și antreprenoriat, infrastructură de transport, mobilitate urbană și turism.

Mugur Cozmanciuc, Deputat – PNL Neamț

Pe InfoNeamt.Ro poți publica comunicate de presă, articole și advertoriale cu un link direct către compania ta, astfel poți informa urmăritorii și viitorii clienți despre tot ce este nou în afacere sau în cadrul organizației pe care o reprezentați. Contactați-ne: infodinneamt@gmail.com