Mugur Cozmanciuc, președinte PNL : Susțin apelul președintelui Klaus Iohannis

Președintele PNL Neamț, Mugur Cozmanciuc, susține apelul președintelui Klaus Iohannis.

Susțin apelul președintelui Klaus Iohannis și am încredere că parlamentarii vor înțelege importanța evenimentelor prin care trecem și vor vota prelungirea stării de alertă pentru a nu pune în pericol sănătatea românilor.

Îmi doresc, totodată, ca prin comportamentul nostru să dăm dovadă de responsabilitate, pentru că românii care ne-au ales asta așteaptă de la noi.

Totodată, după data de 15 iunie vor fi luate o serie de măsuri de relaxare.

După 15 iunie, se vor putea redechide mall-urile, dar fără restaurante și fără locuri de joacă. Vor fi posibile evenimente private – nu publice, private – cu număr un pic mai mare de participanți, în speță 20 de persoane dacă evenimentele sunt în interior și 50, dacă vor avea loc în extrerior.

Pentru a veni în sprijinul părinților care vor lucra, care vor avea de mers la lucru și în perioada vacanței, va fi posibilă – nu obligatorie, dar posibilă – redeschiderea after school-urilor, grăinițelor și creșelor private.

Va fi posibilă redeschiderea sălillor de fitness, dar cu respectarea unor norme foarte stricte.

Va fi posibilă deschiderea piscinelor exterioare, cu respectarea regulamentelor speciale, a anunțat președintele României Klaus Iohannis.

Pe InfoNeamt.Ro poți publica comunicate de presă, articole și advertoriale cu un link direct către compania ta, astfel poți informa urmăritorii și viitorii clienți despre tot ce este nou în afacere sau în cadrul organizației pe care o reprezentați. Contactați-ne: infodinneamt@gmail.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *