Prefectul Lazăr : ” Vă dau ORDIN domnule Arsene să rezolvați problema Spitalului Județean!”

#VA DAU ORDIN DL ARSENE SA REZOLVATI PROBLEMA SPITALULUI JUDETEAN#

Asistăm de ceva timp la un spectacol jenant al Președintelui CJ Neamt Ionel Arsene. Un spectacol ieftin, pe care din păcate Ionel Arsene îl face pe sănătatea publică a nemțenilor, pe banii cheltuiți discreționar din bugetul județului și într-o perioadă de criză.
Nu poți să îți bați joc dl Arsene după bunul plac de Spitalul Județean Neamț, de cadrele medicale de aici și de zecile de mii de cetățeni care au nevoie de servicii medicale de calitate punând un incompetent și un politruc în funcția de Manager al Spitalului Județean Neamț. În această perioadă de criză majoră, avem nevoie de un manager la Spitalul Județean care să cunoască bine sistemul de sănătate,procedurile, protocoalele și nevoile reale.
Nu mai este timp să faceți încercări politicianiste, susținând un habarnist în fruntea Spitalului Județean care nu știe absolut nimic despre sistemul medical și care nu înțelege deloc ce se întâmplă în sistemul de sănătate. Se plâng cadrele medicale și specialiștii din medicină că sunt puși să facă treaba acestui manager habarnist care nu înțelege nimic și care știe doar două cuvinte când este întrebat despre Spital: „NU STIU”. Luați-l dl Arsene pe Managerul „NU STIU” acasă și lăsați doctorii să își facă treaba, nu să piardă timpul explicându-i acestui manager ce înseamnă procedurile medicale din Spital.

Ați schimbat peste 6 manageri la Spitalul Județean în ultimii patru ani ceea ce arată clar cât înțelegeți despre managementul unei instituții vitale. Nu mai este timp dle Arsene de încercări politicianiste și de habarniști în fruntea Spitalului. Mai mult ca oricând suntem într-o perioadă de criză și avem nevoie de oameni cu expertiză, profesioniști care să conducă sistemul medical. Nu vă bateți joc de sănătate și de viețile nemțenilor și nu vă încăpățânați să țineți în fruntea Spitalului Județean oameni care nu își fac treaba pentru că o faceți pe viețile noastre.
Nu îmi doresc și nu își dorește nimeni să devenim noi Neamțul o Suceava 2 ca și gravitate la Spitalul Județean. Din aceste motive vă dau ordin dl Arsene: schimbați în regim de urgență managerul Spitalului Județean și puneți un profesionist care să repare în cel de-al 12-lea ceas ce ați distrus dvs în ultimii 4 ani. Nu mai este timpul oamenilor slabi pregătiți și al politrucilor dl Arsene. Mai ales a celora care au un singur merit: că pupă mâna stăpânului. Înțelegeți in al 12-lea ceas că faceți rău susținând astfel de oameni și prejudiciați grav sistemul de sănătate nemțean.” prefect Neamț George Lazăr

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *