Robert Sighiartău: „Încă o victorie pentru copiii României! Alocaţiile copiilor vor creşte anual din ianuarie 2020”

Secretarul general al PNL, Robert Sighiartău, a declarat că din ianuarie 2020 alocaţiile copiilor vor creşte anual. Liberalul a fost cel care a iniţiat şi a reuşit să treacă de Parlament în februarie dublarea alocaţiilor pentru cei mici.

„Am reuşit ! Încă o victorie pentru copiii României ! Alocaţiile copiilor vor creşte anual din ianuarie 2020. Parlamentul României a votat în unanimitate propunerea mea legislativă de indexare a alocaţiilor de stat pentru copii cu rata inflaţiei. Din 2020, anual, alocaţiile vor creşte pentru a acoperi inflaţia şi pentru a le asigura copiilor o alocaţie cât mai decentă”, a anunţat secretarul general al PNL, Robert Sighiartău, după ce a trecut de Parlament proiectul de lege iniţiat de el.    „Mă bucur că am reuşit să duc până la capăt cele două proiecte. A fost greu dar s-a terminat cu bine.Mulţumesc tuturor părinţilor şi copiilor pentru susţinere!”, completat liberalul.    De numele lui Robert Sighiartău se leagă şi dublarea alocaţiilor pentru copii, schimbare legislativă care a avut loc în februarie. Atunci s-a reuşit majorarea alocaţiilor de la 84 de lei la 150 de lei pentru copiii de peste 2 ani, iar cei sub această vârstă să beneficieze de o alocaţie de 300 de lei, nu de 200 de lei.

Sursa articol: Adevarul.ro 

Pe InfoNeamt.Ro poți publica comunicate de presă, articole și advertoriale cu un link direct către compania ta, astfel poți informa urmăritorii și viitorii clienți despre tot ce este nou în afacere sau în cadrul organizației pe care o reprezentați. Contactați-ne: infodinneamt@gmail.com