Dispărută din autogară

O altă tânără a dispărut fără urmă , ceea ce a adus panică pentru apropiați și mai ales pentru familie.

Toți cei care au văzut-o ieri pe Valentina până să i se piardă urma, sunt rugați de părinți să ofere ajutor.

”Va rog, dacă ați văzut-o pe tânăra din imagini sau aveți vreo informație despre ea, va rog din suflet sa ma contactați. (0753587482). A coborât din autobuzul cu care făcea naveta la ora 8:00 la autogara Pristyl Roman. Are telefonul închis și nu mai știe nimeni absolut nimic de ea. Am anunțat poliția, dar orice mic ajutor ne poate fi de folos. Mulțumesc!”-Facebook 

 

Polițiștii din cadrul Postului de Poliție Ruginoasa au fost sesizați, la data de 14 ianuarie a.c., de către un bărbat, de 47 de ani, din Ruginoasa, despre faptul că nepoata sa Codiță Valentina, de 15 de ani, a plecat de dimineață spre școală, în municipiul Roman şi nu s-a mai întors.

Semnalmente: înălţime – 1,60 m, greutate – 45 de kilograme, ochi verzi, păr lung de culoare șaten deschis spre blond, fără semne particulare.

La momentul dispariţiei, aceasta era îmbrăcată cu un hanorac de culoare negru, o geacă de culoare verde închis, cu glugă îmblănită, pantalon tip jeans culoare negru, fiind încălțată cu bocanci din piele de culoare vișinie – tip trei sferturi. Pe cap purta un fes de culoare negru cu inscripția QUEEN.

Polițiștii au efectuat verificări pe raza localității Ruginoasa și a numicipiului Roman, în vederea depistării acesteia.

Orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea persoanei căutate, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție!

Sursa: IPJ Neamț

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *