Este obligatoriu să purtăm mască și în mașina personală?

Raed Arafat, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, a precizat că este un avantaj ca oamenii să folosească autotorismul personal în această perioadă. Astfel, se evită supraaglomerarea în mijloacele de transport în comun.

Totodată, se explică de ce ar fi indicat să se poarte măști de protecție chiar și atunci când ne deplasăm cu mașina personală.

Ce vreau să subliniez e că dacă iei vecinul cu tine sau dacă iei pe cineva cu care nu stai de regulă în același loc, în apartament, în casă, în mașină trebuie purtată mască. Asta întotdeauna să fie înțeles, și în mașină trebuie purtată masca, dacă persoanele din mașină nu sunt întotdeauna împreună și chiar lăsate geamurile un pic deschise pentru aerisire, este un lucru care este bine să se obișnuiască cu el lumea, dacă în mașină sunt pasageri care nu stau împreună de regulă, a precizat Raed Arafat, conform Digi24.

Măștile de protecție rămân obligatorii în mijloacele de transport în comun.

Pe InfoNeamt.Ro poți publica comunicate de presă, articole și advertoriale cu un link direct către compania ta, astfel poți informa urmăritorii și viitorii clienți despre tot ce este nou în afacere sau în cadrul organizației pe care o reprezentați. Contactați-ne: infodinneamt@gmail.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *