Sărbători în siguranță

Polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Neamț vor fi alături de cetățeni pentru ca sărbătoarea Crăciunului să fie petrecută în condiții optime de liniște și siguranță.

„În perioada minivacanței de Crăciun, pentru ca zilele de sărbătoare să se desfăşoare în condiţii de siguranţă, polițiștii vor fi angrenați în acțiuni menite să crească gradul de siguranță a cetățeanului și vor interveni rapid atunci când sunt sesizați cu privire la comiterea unor fapte antisociale.

Numărul poliţiştilor care vor acţiona în stradă, în perioada următoare, a fost suplimentat, în vederea asigurării unui climat de ordine, linişte şi siguranţă publică, astfel încât cetăţenii să îşi petreacă sărbătorile în linişte.

Poliţiştii care vor acţiona, zilnic, în stradă, fac parte din structurile operative, respectiv poliţişti de ordine publică, poliţie rutieră, investigații criminale, investigarea criminalității economice, polițiști de la arme, explozivi și substanțe periculoase și luptători de intervenție rapidă.

În această perioadă, poliţiştii Polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Neamț vor fi la datorie, în slujba comunităţii și recomandă tuturor cetățenilor să aibă în vedere un minim de măsuri de autoprotecție pentru a petrece sărbătorile de iarnă în siguranță.” – IPJ Neamț

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *