Polițistul pietrean Mihuț Ștefan a ieșit campion național

Astăzi, pietreanul Mihuț Ștefan, a obținut locul I la Campionatul National de Pangration Athlima 2021, desfășurat în perioada de 14–16.05.2021, în Sala NATO a Hotelului ,,PIATRA MARE”, din Poiana Braşov.

Ștefan, este agent de poliție la Biroul de Ordine Publică a Municipiului Piatra Neamț și a luptat pentru clubul sportiv Lion BJJ Piatra Neamț sub îndrumarea antrenorului Cătălin Coșarcă.

El a câștigat la puncte toate cele trei meciuri și a ieșit campion național la categoria -77 kg la Campionatul Național de Pangration Athlima 2021.

Pe această cale, îi dorim mult succes în continuare.

Fratele lui, Mihuț Mihai, a obținut locul 5 la Campionatul European de Seniori de lupte greco-romane.

Ce este Pangration ?

Pangration este produsul dezvoltării societății grecești din antichitate din secolul 7 i.Hr. Un sport mai dur decât boxul și luptele, Pangration a apărut ca o necesitate, fiind mai mult decât acestea la un loc, deoarece se foloseau, pe lângă tehnicile de brațe din box și proiectările și fixările din lupte, lovituri de piciore, coate și genunchi, tehnici articulare și strangulări. Din aceasta cauză Pangration era considerat „competiția totală”. Introdus la Jocurile Olimpice încă din 648 i.Hr., a fost considerat un stil de luptă dur și redutabil astfel că puține curente marțiale s-au putut compara cu el.

 

 

Pe InfoNeamt.Ro poți publica comunicate de presă, articole și advertoriale cu un link direct către compania ta, astfel poți informa urmăritorii și viitorii clienți despre tot ce este nou în afacere sau în cadrul organizației pe care o reprezentați. Contactați-ne: infodinneamt@gmail.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *