A fost prins hoțul de legume

Miercuri, 30 septembrie, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Dulcești au identificat și reținut un bărbat de 33 de ani, din Roman, bănuit de comiterea a două infracțiuni de furt calificat și a unei tentative de furt.  

Din investigațiile efectuate a reieșit faptul că, sâmbătă, 5 septembrie, bărbatul ar fi pătruns fără drept în incinta unei societăți comerciale din comuna Horia, de unde ar fi sustras mai multe legume, fiind depistat în flagrant delict de polițiști.

De asemenea, cel în cauză este bănuit de comiterea unei tentative de furt și a unui furt calificat, comise în zilele de 14 și 17 septembrie 2020.

Prejudiciul cauzat prin activitatea ilicită a fost recuperat în proporție de 50%.

În urma documentării activității infracțională, polițiștii l-au reținut pentru 24 de ore.

Bărbatul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț, urmând ca, în cursul acestei zile, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

Sursa: IPJ Neamț

Pe InfoNeamt.Ro poți publica comunicate de presă, articole și advertoriale cu un link direct către compania ta, astfel poți informa urmăritorii și viitorii clienți despre tot ce este nou în afacere sau în cadrul organizației pe care o reprezentați. Contactați-ne: infodinneamt@gmail.com