A început reparației puntei pietonale de la Ștrandul Tineretului Piatra Neamț

Primăria Municipiului Piatra Neamț a anunțat pe facebook că au început lucrările de reparație a puntei pietonale de la Ștrandul Tineretului Piatra Neamț.

📌 Zilele acestea au demarat lucrările de reabilitare și consolidare a punții pietonale de acces în Ștrandul Municipal, prin care vor fi remediate mai multe defecte ale pasaralei, care puneau în pericol siguranța trecătorilor și care au reprezentat și motivul pentru care puntea a fost închisă. La finalul reparațiilor, puntea va fi adusă la o stare tehnică corespunzătoare pentru circulația pietonală.
❗️ Le reamintim cetățenilor că accesul pe punte este interzis pe perioada desfășurării lucrărilor! Odată cu începerea șantierului, pietonii care încearcă să traverseze puntea își pun în pericol propria siguranță și fac acest lucru pe propria răspundere.

 

Pe InfoNeamt.Ro poți publica comunicate de presă, articole și advertoriale cu un link direct către compania ta, astfel poți informa urmăritorii și viitorii clienți despre tot ce este nou în afacere sau în cadrul organizației pe care o reprezentați. Contactați-ne: infodinneamt@gmail.com