A trecut pe culoarea roşu a semaforului şi a provocat un accident pe o stradă din Piatra Neamț

În această dimineață, în jurul orei 06:30, polițiștii un accident rutier a avut loc pe strada Dimitrie Leonida din Piatra Neamț.

Conform IPJ Neamț, accidentul s-a produs între un autoturism condus de un bărbat, de 42 de ani, din Hangu și un autoturism condus de un bărbat, de 49 de ani, din Piatra Neamț, care circulau din sensuri opuse.

În urma evenimentului rutier, a rezultat rănirea unui bărbat, de 85 de ani, din județul Vaslui, pasager în autoturismul condus de bărbatul din Piatra Neamț.

Bărbatul de 42 de ani conducea un autoturism pe strada Dimitrie Leonida, iar la intersecția cu strada Ozanei, nu a respectat culoare roșie a semaforului electric,,continuându-și deplasarea.

În acel moment, a intrat în coliziune cu un autoturism condus din sensul opus de bărbatul de 49 de ani, care schimbase direcția de mers la stânga pentru a pătrunde pe strada Ozanei, pe culoarea verde a semaforului electric

Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care a avut loc evenimentul rutier.

 

Pe InfoNeamt.Ro poți publica comunicate de presă, articole și advertoriale cu un link direct către compania ta, astfel poți informa urmăritorii și viitorii clienți despre tot ce este nou în afacere sau în cadrul organizației pe care o reprezentați. Contactați-ne: infodinneamt@gmail.com