Accident cu parapanta în Neamț. Persoană în stare gravă

Astăzi, în jurul orei 14.30, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rutală Gârcina, au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat a căzut cu parapanta, accidentându-se, în localitatea Stejaru, comuna Pângărați.

Din primele cercetările efectuate de polițiști a reieșit că, un bărbat, de aproximativ 40 de ani, din Bacău, în timpul unui zbor de agrement cu parapanta, a suferit un accident.

La locul evenimentului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Piatra Neamț cu o autospecială complexă pentru intervenție și o ambulanță SMURD TIM.

Persoana (un bărbat semiconștient) a fost transportat la spital, pentru a primi îngrijiri medicale.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă,  în vederea stabilirii, cu exactitate, a circumstanțelor în care s-a produs evenimentul.

Mai sunt două persoane care coboară la sol cu parapanta.

UPU Piatra Neamț a solicitat un elicopter SMURD pentru a transporta victima la un spital din județul Iași.

Foto: ISU Neamț

Pe InfoNeamt.Ro poți publica comunicate de presă, articole și advertoriale cu un link direct către compania ta, astfel poți informa urmăritorii și viitorii clienți despre tot ce este nou în afacere sau în cadrul organizației pe care o reprezentați. Contactați-ne: infodinneamt@gmail.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *