Accident cu victime în Piatra Neamț

Sâmbătă, 5 septembrie, în jurul orei 11.00, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Piatra Neamț au intervenit la un accident rutier, produs pe strada Aleea Viforului, din Piatra Neamț, soldat cu rănirea a două persoane.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că, în timp ce un bărbat de 40 de ani, din Piatra Neamț, conducea un autoturism pe strada Orhei, pe direcția Piatra Neamț – Tîrgu Neamț, nu ar fi adaptat viteza pe un segment de drum în curbă, moment în care ar fi intrat în coliziune cu un autoturism care se deplasa din sens invers și care era condus de un bărbat de 35 de ani, din aceeași localitate.

Din impact a rezultat rănirea a două persoane, respectiv o femeie de 32 de ani, din Tîrgu Neamț și o minoră de 1 an, din Piatra Neamț, pasagere în autoturismul condus de bărbatul de 35 de ani. Cele două persoane au fost preluate și transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Sursa: IPJ Neamț

Pe InfoNeamt.Ro poți publica comunicate de presă, articole și advertoriale cu un link direct către compania ta, astfel poți informa urmăritorii și viitorii clienți despre tot ce este nou în afacere sau în cadrul organizației pe care o reprezentați. Contactați-ne: infodinneamt@gmail.com