Accident cu victime încarcerate. Un autoturism a intrat într-un cap de pod

În jurul orei 16:29, un accident rutier cu victime a avut loc în comuna Sagna.

Pompierii romașcani au intervenit la un accident rutier cu victime încarcerate în comuna Sagna.
Prin apel la 112, în jurul orei 16:29, pompierii au fost înștiințați despre producerea unui accident rutier în comuna Sagna.

Accident rutier cu vitime încarcerate

Conform ISU Neamț, în urma accidentului rutier în care un autoturism a părăsit partea carosabilă și a intrat într-un cap de pod, s-a soldat cu două victime încarcerate.

La locul evenimentului au fost alocate forțe și mijloace de la Detașamentul de pompieri și SAJ Roman.

Pompierii au intervenit pentru descarcerarea celor două victime, doi bărbați de 43 și 59 de ani.

Victimele au fost transportate la spital

Cele două victime, conștiente, au fost preluate de echipajele SMURD TIM și SAJ și transportate la CPU Roman.

Conducătorul auto a fost preluat de un echipaj de ambulanță, fiind transportat la o unitate medicală unde îi vor fi recoltate probe biologice, pentru stabilirea cu exactitate, a alcoolemiei.

Militarii au acționat și pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor prin deconectarea bornelor autoturismului.

În cauză, polițiștii continuă cercetările, sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care a avut loc evenimentul rutier.

Instagram InfoNeamț

Pe InfoNeamt.Ro poți publica comunicate de presă, articole și advertoriale cu un link direct către compania ta, astfel poți informa urmăritorii și viitorii clienți despre tot ce este nou în afacere sau în cadrul organizației pe care o reprezentați. Contactați-ne: infodinneamt@gmail.com