Accident rutier cu victimă încarcerată

În urma unei informări transmise de către reprezentanții ISU Neamț, un accident rutier a avut loc în acest moment în loc.Roznov spre Dumbrava Deal.

Din primele informații reiese că o persoană a rămas încarcerată într-un autoturism.

Vom reveni cu mai multe informații.

UPDATE:

În jurul orei 14:43, pompierii nemțeni au fost solicitați să intervină la un accident rutier produs în orașul Roznov, la ieșirea spre Săvinești.
La locul evenimentului s-au deplasat două echipaje de pompieri cu o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD din cadrul Detașamentului Piatra Neamț și un echipaj de la SAJ.
În urma accidentului rutier produs între un autoturism și o căruță au rezultat două victime. Până la ajungerea forțelor de intervenție, șoferul a fost scos din autoturism de către participanții la trafic.
Șoferul autoturismului (71 de ani) a primit îngrijiri medicale la locul evenimentului de la paramedici, dar a refuzat transportul la spital.
Conducătorul atelajului a fost preluat de echipajul de la SAJ și transportat la spital.
Pompierii au asigurat măsurile de prevenire și stingere a incendiilor.

Sursa: ISU Neamț

Pe InfoNeamt.Ro poți publica comunicate de presă, articole și advertoriale cu un link direct către compania ta, astfel poți informa urmăritorii și viitorii clienți despre tot ce este nou în afacere sau în cadrul organizației pe care o reprezentați. Contactați-ne: infodinneamt@gmail.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *