Accident rutier în Agapia

În această seară, în comuna Agapia, s-a petrecut un accident, o mașină s-a răsturnat în șant. La fața locului s-au deplasat pompierii detașamentului Târgu Neamț.

Un autoturism s-a răsturnat în șanț, în comuna Agapia (pe lângă pensiunea Eden). Șoferul era rămas în interiorul autoturismului. La locul indicat s-au deplasat două echipaje de pompieri de la Detașamentul Târgu Neamț, cu o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD. La sosirea echipajului la locul evenimentului, persoana de sex feminin, conducător autoturism, era ieșită din vehicul. Femeia în vârstă de aproximativ 56 de ani a fost preluată de echipajul SMURD și transportată la spitalul din Târgu Neamț. Pompierii au asigurat și măsurile PSI, a transmis purtătorul de cuvânt al ISU Neamț.

Revenim cu informații.

Pe InfoNeamt.Ro poți publica comunicate de presă, articole și advertoriale cu un link direct către compania ta, astfel poți informa urmăritorii și viitorii clienți despre tot ce este nou în afacere sau în cadrul organizației pe care o reprezentați. Contactați-ne: infodinneamt@gmail.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *