Accident rutier mortal. O femeie a decedat

În urma unei informări ale dispeceratului ISU Neamț, un accident rutier mortal a avut loc în această dimineață, pe E 85, în zona Castelului de apă.

La locul solicitării, autorităţile au constatat faptul că sub un autoturism se află o femeie.  Pompierii din cadrul Detașamentului Roman au intervenit cu o autospecială pentru descarcerare și un echipaj cu ambulanță SAJ.

În această dimineață,  în jurul orei 05:56, prin apel la 112, pompierii au fost înștiințati despre producerea unui accident rutier, pe E 85, în zona Castelului de apă. În urma accidentului rutier produs o persoană a rămas blocată sub un autovehicul.
La locul solicitării s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Roman cu o autospecială pentru descarcerare și un echipaj cu ambulanță SAJ.
Pompierii, cu ajutorul echipamentelor pentru descarcerare, au extras de sub autoturism o persoană (o femeie), fără semne vitale.

După ce persoana a fost scoasă de sub mașină, echipajele de prim ajutor au constatat că persoana (o femeie), este decedată.

Conform înformațiilor de la BZI.RO, un tânăr din Iași, în vârstă de 29 de ani, conducea un autoturism Land Rover, a surprins şi a acroşat o femeie care se afla pe partea carosabilă.

Tânărului i-a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Din cauza accidentului violent, femeia nu a putut fi identificată la fața locului.

Revenim cu informații.

În urma cu câteva zile, o altă femeie a decedat în urma unui accident rutier groaznic pe DN 15 D .

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *