Ajutor oferit de Primăria Piatra Neamț

Primăria Piatra Neamț informează cetățenii faptul că de pe 27 ianuarie se vor distribui produse pentru igienă persoanelor care se încadrează în una din următoarele categorii :

1. persoanele cărora le este stabilit, prin dispoziție scrisă a primarului, dreptul la un venit minim garantat (ajutor social), acordat în baza Legii nr.416/2001 privind venitul minim garantat, cu modificările și completările ulterioare. Primesc pachete cu produse de igienă doar titularii dispozițiilor de primar prin care se acordă acest drept, aflați în plată.
2. familiile beneficiare de alocație pentru susținerea familiei, acordată în baza Legii nr.277/2010 privind alocația pentru susținerea familiei, republicată, cu modificările și completările ulterioare. Titularii dispozițiilor de primar prin care se acordă acest drept ridică pachetele pentru toți membrii familiei, in baza actelor de identitate ale tuturor membrilor de familie.
3. persoane aflate temporar în situații critice de viață, respectiv victime ale calamităților, persoane dependente și în alte situații asemănătoare stabilite prin anchetele sociale și care se află în situații deosebite de vulnerabilitate.

Produsele sunt distribuite în cadrul programului POAD ( programul operațional ajutorarea persoanelor defavorizate) desfășurat prin Direcția de Asistență Socială.

Pachetele vor fi ridicate numai în baza buletinului de către beneficiar.

Un pachet cu produse de igienă conține: 5 periuțe de dinți, pasta de dinți (300 ml), săpun lichid (500 ml), șampon pentru copii (800 ml), șampon pentru adulți (500 ml), detergent pentru rufe (2,7 kg).
Ridicarea produselor de igienă se face în baza prezentării actului de identitate valabil, verificării identității persoanei pe listă și a semnării de primire a produselor de igienă de către destinatarii finali.
Produsele se vor distribui la depozitul local aflat în Cartierul Speranța, str. Izvoare nr. 151K, începând cu 27 ianuarie 2020, de luni până joi între orele 09.00-14.00, iar vineri între orele 09.00-13.00.

Sursa: Pagina de fb Municipiul Piatra-Neamț https://www.facebook.com/municipiulPiatraNeamt1/

 

Pe InfoNeamt.Ro poți publica comunicate de presă, articole și advertoriale cu un link direct către compania ta, astfel poți informa urmăritorii și viitorii clienți despre tot ce este nou în afacere sau în cadrul organizației pe care o reprezentați. Contactați-ne: infodinneamt@gmail.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *