Anexă gospodărească distrusă complet de un incendiu uriaș

Ieri seară, în jurul orei 18:39, prin apel la 112, pompierii au fost înștiințati despre producerea unui incendiu la o locuință din localitatea Oglinzi, comuna Răucești. La locul solicitării s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Târgu Neamț cu două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD.
La sosirea forțelor de intervenție incendiul se manifesta generalizat la o anexă gospodărească, cu posibilitatea propagării la locuința situată în imediata vecinătate.
Conform informațiilor de la ISU Neamț, forțele de intervenție au localizat și lichidat incendiul în limitele găsite. A ars anexa gospodărească cu suprafața de aproximativ 20 mp cu bunurile materiale aflate în interior (obiecte de mobilier   materiale textile, documente  etc).
Nu au fost victime.
Focul deschis în spații deschise a fost cauza probabilă de producere a acestui incendiu.

Pe InfoNeamt.Ro poți publica comunicate de presă, articole și advertoriale cu un link direct către compania ta, astfel poți informa urmăritorii și viitorii clienți despre tot ce este nou în afacere sau în cadrul organizației pe care o reprezentați. Contactați-ne: infodinneamt@gmail.com