Autoturism cu numere false plin cu țigări de contrabandă

Polițiștii Biroului Rutier Roman au indisponibilizat 5.200 de pachete ţigarete de contrabandă, descoperite într-un autoturism cu numere de înmatriculare false.

Miercuri, 10 martie 2021, polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției municipiului Roman au fost sesizați de către polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Suceava despre faptul că, conducătorul unui autoturism nu a oprit la semnalul regulamentar al echipajului de poliţie pe raza judeţului Suceava.

În urma activităților desfășurate, polițiștii au descoperit autoturismul în cauză, staționat în parcarea unei unități economice din localitatea Tupilați.

Verificările efectuate de polițiști au relevat faptul că numerele de înmatriculare ale vehiculului sunt false.

În urma percheziţiei efectuate asupra autoturismului, au fost descoperite 5.200 de pachete de țigarete fără timbru.

Ţigaretele susceptibile a fi provenite din contrabandă și autoturismul folosit la transportul acestora, au fost indisponibilizate de polițiști.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducerea unui vehicul cu număr de înmatriculare fals și contrabandă.

Sursa: IPJ Neamț

Pe InfoNeamt.Ro poți publica comunicate de presă, articole și advertoriale cu un link direct către compania ta, astfel poți informa urmăritorii și viitorii clienți despre tot ce este nou în afacere sau în cadrul organizației pe care o reprezentați. Contactați-ne: infodinneamt@gmail.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *