Autoturism răsturnat. Două victime transportate la spital

În această dimineață, în jurul orei 09:30, pompierii au fost înștiințati despre producerea unui accident rutier pe DN 15 C, pe raza comunei Răucești.

La fața locului s-au deplasat două echipaje de pompieri cu o autospecială de stingere cu modul pentru descarcerare și o ambulanță SMURD  și un echipaj cu ambulanță de la SAJ.

Conform ISU Neamț, în urma accidentului rutier produs între două autoturisme, un autoturism s-a răsturnat pe o parte. În autoturismul care s-a răsturnat se aflau două persoane. Cele două persoane au fost scoase din interiorul autoturismului de către participanții la trafic până la sosirea forțelor de intervenție.

Cele două victime (din autoturismul răsturnat),  un bărbat (60 ani) și o femeie (51 ani),  au primit îngrijiri medicale de la echipajele SMURD și SAJ la locul evenimentului după care au fost transportate la CPU Târgu Neamț.

Pompierii au asigurat măsurile de prevenire și stingere a incendiilor și au sablat căile rutiere de elementele rezultate în urma accidentului rutier.

Instagram InfoNeamț

Pe InfoNeamt.Ro poți publica comunicate de presă, articole și advertoriale cu un link direct către compania ta, astfel poți informa urmăritorii și viitorii clienți despre tot ce este nou în afacere sau în cadrul organizației pe care o reprezentați. Contactați-ne: infodinneamt@gmail.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *