Bărbat rănit grav. O petardă i-a explodat în mână

Conform unei informări ale dispeceratului ISU Neamț, un echipaj SMURD din cadrul Detașamentului Roman a intervenit aseară în jurul orei 00:11 pentru acordarea primului ajutor calificat unui bărbat de 51 ani din localitatea Sagna.

Din cauza neatenției, o petardă i-a explodat în mână. Pacientul a fost transportat cu o plagă la nivelul mâinii stângi la CPU Roman.

Cumpărați articole pirotehnice doar de la persoane fizice/juridice autorizate

– petardele pot fi comercializate doar în spații destinate vânzării unor astfel de articole și numai după obținerea autorizației de deținere și comercializare.

Sesizați Poliția când constatați că sunt vândute ilegal articole pirotehnice

– comercializarea, fără drept, de articole pirotehnice constituie infracțiune și vă pune în pericol sănătatea și integritatea corporală.

Atenție la etichetă!

– la achiziționarea de articole pirotehnice verificați eticheta. Acestea să fie inscripționate în limba română! Exemple de articole pirotehnice care pot fi comercializate către public: steluțe, lumânări scânteietoare, jerbe cu scântei, minifacle, inele de foc, sateliți.

Instagram InfoNeamț

Pe InfoNeamt.Ro poți publica comunicate de presă, articole și advertoriale cu un link direct către compania ta, astfel poți informa urmăritorii și viitorii clienți despre tot ce este nou în afacere sau în cadrul organizației pe care o reprezentați. Contactați-ne: infodinneamt@gmail.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *