Bărbat reținut pentru 24 ore

Un bărbat din Piatra Neamț a fost reținut pentru 24 de ore de polițiști, fiind bănuit că ar încălcat ordinul de protecție provizoriu. Cel în cauză a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Neamț.

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț au fost  sesizați pe 11 ianaurie de către o femeie de 68 de ani, cu privire la faptul că fiul său distruge bunuri din locuință.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului, unde au identificat un bărbat de 47 de ani, din Piatra Neamț, și au stabilit că faţă de acesta a fost emis anterior un ordin de protecţie provizoriu prin care era obligat să evacueze locuința comună și să păstreze o distanță de minim 100 de metri fața de femeia în cauză și locuința acesteia.

Din cercetările preliminarii, polițiștii au stabilit că bărbatul ar fi pătruns în locuință prin spargerea unui geam de la balconul imobilului.

În baza probatoriului administrat, bărbatul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, fiind cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de distrugere și încălcarea ordinului de protecţie provizoriu.

Astăzi, cel în cauză urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

Sursa: IPJ Neamț

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *