Băutura l-a dat de gol. Tânăr urmărit național, prins în Neamț

Un tânăr din Harghita care era urmărit la nivel național, a fost prins în Neamț de polițiști.

Conform IPJ Neamț, la data de 22 februarie, în jurul orei 16.00, în timp ce polițiștii din cadrul Poliției orașului Târgu-Neamț se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu alături de polițiștii locali, au depistat un tânăr, de 22 de ani, din județul Harghita, care, pe fondul consumului de alcool, tulbura ordinea și liniștea publică prin țipete, în timp ce se afla pe o stradă din Târgu-Neamț.

Persoana în cauză a fost condus la sediul poliției, în vederea luării măsurilor legale care se impun.

Verificările efectuate de polițiști au relevat faptul că tânărul era căutat la nivel național, deoarece se sustrăgea de la punerea în aplicare a unui mandat de executare a pedepsei închisorii emis la data de 2 noiembrie 2021.

Acesta era condamnat de Judecătoria Buzău la o pedeapsă privativă de libertate de libertate de 2 ani şi 183 de zile de închisoare pentru comiterea infracțiunii de furt calificat.

Tânărul a fost condus la Penitenciarul Bacău, în vederea executării pedepsei.

Pe InfoNeamt.Ro poți publica comunicate de presă, articole și advertoriale cu un link direct către compania ta, astfel poți informa urmăritorii și viitorii clienți despre tot ce este nou în afacere sau în cadrul organizației pe care o reprezentați. Contactați-ne: infodinneamt@gmail.com