Beat și fără permis pe drumurile din Neamț

Polițiștii au identificat și reținut pentru 24 de ore un bărbat, de 52 ani, din Bălțătești, care nu a oprit la semnalul acestora, fiind depistat sub influența băuturilor alcoolice.

La data de 27 iunie, polițiștii rutieri din cadrul Poliției orașului Tîrgu-Neamț, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au efectuat semnalul regulamentar de oprire a unui autoturism care se deplasa pe DN 15 F, în localitatea Agapia.

Întrucât conducătorul auto nu s-a conformat, continuându-și deplasarea, echipajul de poliție a procedat la urmărirea acestuia, fiind oprit la scurt timp pe DN 15 C. În urma verificărilor efectuate de polițiști s-a stabilit că autoturismul a fost condus de un bărbat de 52 de ani, din localitatea Bălțătești.

Conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, iar rezultatul a indicat o concentrație de 0,77 mg/l alcool pur în aerul expirat, astfel acesta a fost condus la spital, unde i s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii, cu exactitate, a alcoolemiei.

De asemenea, în urma verificărilor efectuate de polițiști a reieșit faptul că acesta are suspendat dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice.

Fiindu-i probată activitatea infracțională, bărbatul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, fiind cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și sub influenţa alcoolului.

Astăzi, cel în cauză urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Tîrgu-Neamț cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

Sursa: IPJ Neamț

Pe InfoNeamt.Ro poți publica comunicate de presă, articole și advertoriale cu un link direct către compania ta, astfel poți informa urmăritorii și viitorii clienți despre tot ce este nou în afacere sau în cadrul organizației pe care o reprezentați. Contactați-ne: infodinneamt@gmail.com