Bucătarie de vară distrusă complet de un incendiu

Ieri seară în jurul orei 20:45, pompierii din cadrul Detașamentului Piatra Neamț au fost alertați să intervină pentru stingerea unui incendiu produs la o anexă gospodărească din localitatea Tazlău.

Conform informațiilor de la ISU Neamț, incendiul se manifesta generalizat la nivelul unei anexe gospodărești (bucătărie de vară) cu posibilitatea propagării la locuința din imediata vecinătate.
La locul intervenției, s-au deplasat de urgenţă pompieri voluntari din cadrul SVSU Tazlău cu autospeciala din dotare și pompieri din cadrul Detașamentului Piatra Neamț cu o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD.
Forțele de intervenție au localizat și lichidat incendiul în limitele găsite.

A ars anexa gospodărească cu suprafața de aproximativ 15 mp cu bunurile materiale aflate în interior (obiecte de mobilier,  aragaz, materiale textile etc) și s-a deteriorat 8 mp dintr-un perete al locuinței placat cu lambriu pvc.

A fost salvată locuința care se afla la o distanță de aproximativ 2 m de anexa la care s-a produs incendiul și un adăpost pentru animale în care erau depozitate plante furajere.

Coșul de fum deteriorat a fost cauza probabilă de producere a incendiului.

Proprietara locuinței în vârstă de 66 de ani a suferit atac de panică. Aceasta a primit îngrijiri medicale de la echipajul SMURD la locul evenimentului,  dar a refuzat transportul la spital.

Instagram InfoNeamț

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *