Cercetat pentru că a părăsit locul accidentului!

Un bărbat din Petricani de 41 de ani, a părăsit locul accidentului, fără înștiințarea poliției. Polițiștii rutieri l-au identificat și reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Neamț.

Pe 10 martie, în jurul orei 04.00, polițiștii rutieri din cadrul Poliției orașului Tîrgu Neamț au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier pe DJ 155 I, în localitatea Topolița.

După câteva verificări a rezulat că, în timp ce un șofer conducea o autoutilitară pe DJ 155 I, ar fi surprins și accidentat mortal un bărbat de 56 de ani, din Tîrgu Neamț. Imediat după producerea evenimentului rutier, conducătorul auto a părăsit locul accidentului, fără încuviințarea polițiștilor.

În urma investigațiilor efectuate cu operativitate, în jurul orei 10.00, polițiștii au reușit depistarea și identificarea, pe raza localității Boiștea, a conducătorului auto în cauză, un bărbat de 41 de ani, din Petricani. Acesta a fost condus la sediul poliției, în vederea continuării cercetărilor.

Ca urmare, acesta a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ.

Pe baza dovezilor, cel în cauză a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, fiind bănuit de comiterea infracțiunilor de ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiei.

În cursul zilei de mâine, acesta urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Tîrgu- Neamț, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

Sursa: IPJ Neamț

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *