Circulația rutieră închisă sau restricționată

Pe raza județului Neamț, în ultimile 24 de ore, nu au fost semnalate drumuri județene sau naționale cu circulație întreruptă sau închisă ca urmare a vreunui eveniment rutier, nici ca efect al manifestărilor meteo nefavorabile.

În acest moment , pe principalele artere rutiere din județul Neamț se circulă fluent, în condițiile unui carosabil uscat, fără precipitații.

În zona intersecției dintre strada Gheorghe Asachi și strada Ion Sergentul din municipiul Piatra Neamț, până pe 14 martie, ora 16.00, circulație rutieră este restricționată pe un sens de mers.

Circulația rutieră rămâne închisă pe DN 15, ruta Bicaz – Poiana Largului, pentru execuția lucrărilor de reabilitare și punere în siguranță a obiectivelor de pe DN 15. Pe acest tronson de drum circulația rutieră este permisă doar riveranilor, autovehiculelor de intervenție urgentă (pompieri, ambulanță, poliție, etc.) precum și autovehiculelor pentru transport alimente, marfă și persoane, care au până la 3,5 tone.

Mai multe informații despre condițiile de trafic rutier, evenimentele rutiere și eventualele rute ocolitoare, conducătorii auto pot afla, în timp real, prin intermediul Centrului INFOTRAFIC din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.

Poliţişti rutieri vor acţiona în permanență pentru menţinerea fluenţei şi prevenirea producerii unor evenimente negative pe drumurile publice.

Pentru călătorii în siguranță, se recomandă  șoferilor auto să circule cu prudenţă, să se asigurare şi să semnalizeze înainte de schimbarea direcţiei de deplasare și să crească distanţa de siguranţă între vehicule.

Mai mult, conducătorii auto trebuie să verifice, înainte de a porni la drum, ca autovehiculele să aibă funcționale sistemele de dezaburire, care să le asigure o bună vizibilitate.

Pentru deplasarea pe drumuri acoperite cu zăpadă, gheață sau polei este obligatorie echiparea autovehiculelor cu anvelope de iarnă.

Sursa:IPJ Neamț

Pe InfoNeamt.Ro poți publica comunicate de presă, articole și advertoriale cu un link direct către compania ta, astfel poți informa urmăritorii și viitorii clienți despre tot ce este nou în afacere sau în cadrul organizației pe care o reprezentați. Contactați-ne: infodinneamt@gmail.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *