Conflict stradal între nouă persoane în plină pandemie

Reținuți 24 de ore pentru tulburarea ordinii și liniștii publice. Nouă persoane sunt cercetate de polițiștii din Tîrgu-Neamț și reținute 24 de ore pentru tulburarea ordinii și liniștii publice.

Pe  12 aprilie, polițiștii din cadrul Poliției orașului Tîrgu-Neamț au fost sesizați cu privire la faptul că pe o stradă din Tîrgu-Neamț a izbucnit un conflict între mai multe persoane.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului, nefiind identificate persoane în locul indicat de persoana apelantă. În urma activităților investigative desfășurate cu operativitate, persoanele implicate în altercație au fost identificate la scurt timp de polițiști și conduse la sediul poliției, în vederea continuării cercetărilor.

În urma anchetei a reieșit faptul că, pe fondul unor discuții în contradictoriu, care au degenerat într-un conflict, nouă persoane cu vârste cuprinse 21 și 60 de ani, din Tîrgu-Neamț, s-ar fi agresat fizic reciproc.

Pe baza dovezilor, polițiștii au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore față de cei în cauză, sub aspectul comiterii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice și încăierare. Totodată, aceștia au fost sancționați contravențional pentru încălcarea prevederilor Ordonanței militare nr. 3.

Au fost introduse în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Neamț și prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Tîrgu-Neamț, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

Sursa:  IPJ Neamț

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *