Crimă înfiorătoare în Neamț. Un bărbat și-a înjunghiat fratele mai mic

Un bărbat din Neamț, fost arestat preventiv fiind acuzat că și-a înjunghiat mortal fratele mai mic.

Vecinii au declarat că cei doi nu se certaseră niciodată până acum.

Cei doi frați locuiau în comuna Petricani, în casa părintească, iar vineri seara ( 4 iunie), fratele mai mare, s-a întors acasă băut, după ce și-a petrecut toată ziua prin mai multe baruri din Urecheni.

Conform antena3, fratele mai mare a început să facă zgomot în camera lui și să trântească obiecte, așa că fratele lui s-a dus să verifice ce se întâmplă și să încerce să îl calmeze.

Acesta nu a reușit, deși se înțelegeau foarte bine dintotdeauna.

Bărbatul a pus mâna pe un cuțit cu care și-a înjunghiat fratele în abdomen. Grav rănit, bărbatul a fost transportat la spitalul din Târgu Neamț, însă a murit la scurt timp după internare.

Agresorul a fost reținut și prezentat Tribunalului Neamț, care a decis, sâmbătă, arestarea preventivă.

”Admite propunerea de arestare preventivă formulată de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Neamţ şi în consecinţă: În temeiul art. 226 raportat la art. 223 alin. 2 Cod procedură penală, dispune arestarea preventivă a inculpatului S I reținut în Centrul de Reţinere şi Arestări Preventive al I.P.J. Neamţ, cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de omor, prevăzută de art.188 alin.1 Cod penal raportat la art. 199 alin. 1 Cod penal, pentru o perioadă de 30 zile, începând cu data de 05.06.2021 şi până la data de 04.07.2021, inclusiv”.

Sursa: antena3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *