Delapidare și transport ilegal

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Ion Creangă au depistat ieri, un bărbat din Vaslui, bănuit de delapidare. Acuzatul a fost reținut pentru 24 de ore.

În data de 16 ianuarie, bărbatul a fost depistat pe DJ 159 de polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Ion Creangă, în zona Oniceni, două căruțe foarte încărcate cu material lemnos, însoțite de trei bărbați.

Din cercetările efectuate s-a stabilit că, doi bărbați fiind proprietarii căruțelor, au primit cerere de la un bărbat, în vârstă de 39 de ani, să încarce materialul lemnos din depozitul pe care cel din urmă îl administrează și să-l transporte la domiciliul unui client.

Polițiștii au depistat lipsa documentelor ce ar fi trebuit să le dețină aceștia pentru încărcătura de lemne.

În baza probatoriului administrat, bărbatul de 39 de ani a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, fiind bănuit de comiterea infracțiunii de delapidare.

Cantitatea de 1,51 m.c. material lemnos a fost confiscată şi predată lucrătorilor silvici.

Bărbatul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Neamț, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

Sursa: IPJ Neamț

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *