Demolarea construcțiilor ilegale din Piatra Neamț continuă

Primăria municipiului Piatra Neamț a anunțat pe facebook că desființarea construcțiilor ilegale din Piatra Neamț continuă și în prezent.

✅Continuăm calendarul desființărilor construcțiilor ilegale de pe domeniul public al municipiului Piatra-Neamț
✔️Primăria Piatra-Neamț a demarat în luna martie o amplă campanie de desființare a construcțiilor ilegale de pe domeniul public al municipiului.
?În primă fază au fost propuse 15 construcții pentru demolare, care au fost ridicate fără autorizație în diferite zone ale orașului (terase, garduri, împrejmuiri, chioșcuri, garaje etc.) pentru desființarea cărora s-au trimis somații acolo unde s-a identificat proprietarul.
✅Menționăm că, până în prezent, 12 construcții au fost desființate de către cei responsabili, care au realizat lucrările în regie proprie, dar și prin societatea Publiserv SA. În aceste zile, Publiserv a executat lucrări pentru demolarea construcției de pe str. 1 Decembrie 1918, în spatele blocului I5 (beci și magazie).
Apreciem faptul că această campanie a fost înțeleasă și acceptată de cea mai mare parte dintre cei vizați, care au realizat demolarea construcțiilor în regie proprie. În același regim se realizează și lucrările de desființare a imobilului de pe Str Republicii nr 13.
?În cazul celorlalte doua construcții, pentru că extinderile sunt dotate cu centrale termice de apartament montate pe pereții exteriori, care sunt alimentate cu energie electrică și cu gaze naturale, municipalitatea a solicitat Companiei Delgaz Grid SA debranșarea de la rețelele de utilități pentru a putea continua calendarul demolărilor.
ℹAstfel de campanii vor continua și în următoarea perioadă pentru a descuraja acest fenomen și pentru a elibera domeniul public de clădiri construite ilegal.

Instagram InfoNeamț

 

Pe InfoNeamt.Ro poți publica comunicate de presă, articole și advertoriale cu un link direct către compania ta, astfel poți informa urmăritorii și viitorii clienți despre tot ce este nou în afacere sau în cadrul organizației pe care o reprezentați. Contactați-ne: infodinneamt@gmail.com