Doi polițiști romașcani au salvat viața unui bărbat

Doi polițiști romașcani au devenit eroii zilei pentru comunitatea în care își desfășoară activitatea, după ce au salvat un bărbat care amenința că se va sinucide.

Ieri, 11 august, în jurul orei 23.30, colegii noștri agent de poliție Dache George și agent de poliție Tofan Marius din cadrul Poliției municipiului Roman ne-au demonstrat că a fi polițist înseamnă să ai puterea de a nu te lăsa copleșit de emoții și de a lua decizii raționale în fracțiuni de secundă, indiferent de situație.

Cei doi au salvat viața unui bărbat, despre care au fost anunțați prin apelul de urgență 112 că își va pune capăt zilelor.

Ajunși la fața locului la scurt timp de la sesizare, polițiștii au identificat bărbatul care amenința că se va sinucide, iar în urma discuțiilor purtate cu acesta, au reușit să-l convingă să renunțe la gestul necugetat.

Persoana în cauză a fost condusă la spital, unde i s-a asigurat asistență medicală de specialitate.

Îi felicităm pe cei doi polițiști și le dorim succes în misiunile următoare!

Siguranța comunității face parte din atribuțiile de zi cu zi ale polițiștilor, aceștia asumându-și în fața cetățenilor angajamentul de a interveni prompt și cu profesionalism cu fiecare ocazie.

Sursa: IPJ Neamț

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *