Doi șoferi beți au provocat două accidente rutiere

Ieri, doi șoferi aflați sub influența băuturilor aloolice au provocat două accidente rutiere.

La data de 21 septembrie a.c., în jurul orei 12.00, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Ion Creangă au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier pe drumul județean 207D, soldat doar cu pagube materiale.

Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit că, în timp ce un bărbat de 41 de ani, din județul Bacău, conducea un autoturism pe un drum din localitatea Recea, a pierdut controlul asupra autoturismului, părăsind partea carosabilă.

Fiind testat cu aparatul etilotest, rezultatul a indicat o valoare de 1,15 mg/alcool pur în aerul expirat.

***

La aceeași dată, în jurul orei 18.00, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Neamț au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier pe strada Dimitrie Leonida, soldat doar cu pagube materiale.

Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit că, în timp ce un bărbat de 30 de ani, din Piatra Șoimului, conducea un autoturism pe strada Dimitrie Leonida, a intrat în coliziune cu un alt autoturism, ce circula pe același sens.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul a indicat o valoare de 0,78 mg/alcool pur în aerul expirat.

Conform IPJ Neamț, polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

În urma celor două accidente rutiere, nu au fost înregistrate victime.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *