Două persoane accidentate pe o trecere de pietoni din Piatra Neamț

Ieri, 17 septembrie, în jurul orei 11.15, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Piatra Neamț au intervenit la un accident rutier produs pe strada Piața 22 Decembrie, soldat cu rănirea a doi tineri.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că, în timp ce un bărbat de 77 de ani, din Piatra Neamț, conducea un autoturism pe Strada Calistrat Hogaș, a traversat intersecția dintre străzile Calistrat Hogaș – Durăului și Bulevardul Republicii, moment în care a pătruns pe Strada Piața 22 Decembrie unde, la marcajul pietonal, a surprins și accidentat 2 persoane, care erau angajate în traversarea străzii, regulamentar.

Din impact, a rezultat rănirea celor două persoane, respectiv un tânăr de 19 ani, din Piatra Neamț și o tânără de 19 ani, din Poiana Teiului, acestea fiind preluate și transportate la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Sursa: IPJ Neamț

Pe InfoNeamt.Ro poți publica comunicate de presă, articole și advertoriale cu un link direct către compania ta, astfel poți informa urmăritorii și viitorii clienți despre tot ce este nou în afacere sau în cadrul organizației pe care o reprezentați. Contactați-ne: infodinneamt@gmail.com