Două persoane din Piatra Neamț găsite aproape în șoc hipotermic

Ieri seară, echipajele Poliției Locale Piatra Neamț, aflate în patrulare în cartierele Mărăței și Dărmănești, s-au autosesizat cu privire la faptul că două persoane fără adăpost riscau să intre în șoc hipotermic.

Cei doi bărbați, aproape inconștienți, au fost transportați de către polițiștii locali la adăpostul de noapte din cartierul Speranța. Acolo au primit un pat cald, îngrijiri medicale, hrană și îmbrăcăminte groasă.

Oamenii fără adăpost merită o atenție specială din partea noastră! , transmit polițiștii din cadrul Poliției Locale Piatra Neamț.

Persoanele cu nevoi speciale sunt expuse riscurilor, mai ales în perioadele în care temperaturile scad cu mult sub limita de îngheț.

Dacă observați pe străzi, persoane cu nevoi speciale,  mai ales pe timp de noapte, nu ezitați să anunțați Dispeceratul Poliției Locale Piatra Neamț, tel. 0233231.300!

Instagram InfoNeamț

Pe InfoNeamt.Ro poți publica comunicate de presă, articole și advertoriale cu un link direct către compania ta, astfel poți informa urmăritorii și viitorii clienți despre tot ce este nou în afacere sau în cadrul organizației pe care o reprezentați. Contactați-ne: infodinneamt@gmail.com