Factură uriașă la un centru pentru copii coordonat de preotul Dan Damaschin

Preotul Dan Damaschin este cunoscut pentru ajutorul dat miilor de copii săraci din Moldova, în urmă cu ceva zile, a primit facturi uriaşe pentru gaze şi curent la unul dintre centrele sociale în care sunt cazaţi elevi pe care părintele îi ajută.

Factura de pe luna decembrie la gaze naturale, depășește 17.000 de lei la Centrul Educațional.

Conform spuselor preotului Dan Damaschin, pentru acelaşi consum, anul trecut factura nu depășea 3.000 de lei.

Eu nu știu ce să fac în clipa de față, o factură de 17.000 de lei care trebuie plătită mă pune în situația de a nu mai da mâncare copiilor sau să stăm în frig pentru că gramul de aur este mai ieftin decât kilowatul de la calorifer, spune preotul Dan Damaschin.

În urma cu 3 ani, prin eforturile părintelui Dan Damaschin, 200 de copii care proveneau din familii cu o situație financiară precară, au vazut pentru prima data marea.

Timp de o săptămână, în perioada 10-17 iulie 2019, tineri din judeţele Iaşi, Botoşani, Vaslui și Neamţ, cu vârste cuprinse între 8 și 18 ani, s-au bucurat de zile de neuitat în stațiunea Eforie Sud.

Sursa: basilica.ro

Pe InfoNeamt.Ro poți publica comunicate de presă, articole și advertoriale cu un link direct către compania ta, astfel poți informa urmăritorii și viitorii clienți despre tot ce este nou în afacere sau în cadrul organizației pe care o reprezentați. Contactați-ne: infodinneamt@gmail.com