Familie disperată! Reîncep căutările bărbatului dispărut din Dumbrava Roșie

Azi, 2 octombrie, la ora 10:00, reîncep căutările barbatului care a dispărut pe 26 septembrie în pădurea din Cut.

Familia bărbatatului a postat un mesaj de disperare pe pagina de facebook :

Acest om minunat…este tatăl nostru pe care îl cautam cu disperare de 6 zile și nu vrem sa ne oprim pana nu îl vom găsi… Va implor credeți în speranța noastră și ajutați-ne sa îl găsim!!!!Maine de la ora 10 suntem din nou în pădure!

Știrea inițială:

Ieri seară,  în jurul orei 18.30, polițiștii din cadrul Secției de Poliției Rurală Săvinești au fost sesizaţi cu privire la faptul că,  în cursul aceleași zile, în jurul orei 8.30, numitul CIOBOTARU IOAN, de 64 de ani,din Dumbrava Roșie, a plecat în mod voluntar de la domiciliu, cu intenția de a culege ciuperci în pădurea din satul Cut și nu a mai revenit până în prezent.

Instagram InfoNeamț

Un comentariu la „Familie disperată! Reîncep căutările bărbatului dispărut din Dumbrava Roșie

  • Din sursa sigura am informatia ca in padurea de la Cut s-ar afla un cetatean care locuieste acolo si hraneste porcii cu resturi de la abator. Pe langa multimea de porci care bantuie padurea, are vaci si stupi cu albine. Ursii din Harghita sunt atrasi de mirosul resturilor de carne aflate in putrefactie. Este ceva de neimaginat! De cand porcii sunt hraniti cu resturi de carne? Va dati seama ce carne spurcata au aceste dobitoace dupa ce se hranesc cu mate si alte resturi animale! Cred ca mai multe institutii ar trebui sa se sesizeze. Informatia am primit-o astazi de la un localnic din Dumbrava Rosie. Va rog sa luati masuri. Situatia este una exceptionala.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *