Fără permis în trafic și beat

În localitatea Sagna, ieri, un bărbat de 31 de ani a fost prins de polițiști în timp ce conducea autoturismul pe DC 65 fiind sub influența alcoolului și cu permisul de conducere anulat.

Întrucât se simțea de la distanță că șoferul era băut, polițiștii l-au supus testului alcoolscopic, rezultatul indicând o concentrație de 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la spital, unde i s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii, cu exactitate, a alcoolemiei.

În baza dovezilor, șoferul a fost reținut pentru 24 de ore. Va fi cercetat pentru faptul că a condus autoturismul fără permis de conducere și sub influența alcoolului.

Astăzi, bărbatul este  prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

Sursa: IPJ Neamț

Pe InfoNeamt.Ro poți publica comunicate de presă, articole și advertoriale cu un link direct către compania ta, astfel poți informa urmăritorii și viitorii clienți despre tot ce este nou în afacere sau în cadrul organizației pe care o reprezentați. Contactați-ne: infodinneamt@gmail.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *