Femeie agresată de propriul soț

Ieri, 12 februarie un bărbat din Săbăoani a fost reținut de către polițiști pentru 24 de ore pentru nerespectarea ordinului de protecție emis de instanțadde judecată.

O femeie de 28 de ani a sesizat Poliția Rurală Săbăoani cu privire la faptul ca a fost agresată de soțul său.

În urma verificărilor a reieșit faptul că, pe fondul unor neînțelegeri survenite și a consumului de alcool, un bărbat de 35 de ani, din Săbăoani, ar fi lovit-o pe soția sa cu pumnul în zona feței. De asemenea, acesta i-ar fi adresat amenințări cu acte de violență.

Polițiștii au stabilit că, la data de 6 septembrie 2019, faţă de acesta a fost emis un ordin de protecţie de către Judecătoria Roman, prin care era obligat să evacueze locuința comună și să păstreze o distanță de minim 100 de metri fața de soția și copiii săi și domiciliul comun.

În baza dovezilor bărbatul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, fiind bănuit de comiterea infracțiunilor de nerespectarea hotărârii judecătoreşti, violenţă în familie şi ameninţare.

Bărbatul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

Sursa: IPJ Neamț

Pe InfoNeamt.Ro poți publica comunicate de presă, articole și advertoriale cu un link direct către compania ta, astfel poți informa urmăritorii și viitorii clienți despre tot ce este nou în afacere sau în cadrul organizației pe care o reprezentați. Contactați-ne: infodinneamt@gmail.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *