„Fumat” la volan prin Piatra Neamț

Poliţiştii Serviciului Rutier Neamț desfășoară permanent acțiuni pentru depistarea și tragerea la răspundere a celor care conduc autovehicule pe drumurile publice, deși se află sub influenţa băuturilor alcoolice sau a substanțelor psihoactive.

Drogurile induc o falsă încredere în propriile simțuri, iar șoferul își poate asuma irațional riscuri în trafic.

Conform IPJ Neamț, la data de 9 ianuarie a.c., în jurul orei 16.00, polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț au depistat în trafic un bărbat, de 29 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe strada Bistriței, în municipiul Piatra Neamț.

Conducătorul auto din Piatra Neamț a fost testat cu aparatul drugtest, iar rezultatul a indicat o valoare pozitivă pentru Cannabis.

Astfel, acesta a fost condus la spital, unde i s-au prelevat mostre biologice, în vederea stabilirii prezenței în sânge a substanțelor stupefiante.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau altor substanţe.

Instagram InfoNeamț

Pe InfoNeamt.Ro poți publica comunicate de presă, articole și advertoriale cu un link direct către compania ta, astfel poți informa urmăritorii și viitorii clienți despre tot ce este nou în afacere sau în cadrul organizației pe care o reprezentați. Contactați-ne: infodinneamt@gmail.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *