Important! Începe reorganizarea parcărilor din Piatra Neamț

Primarul Andrei Carabelea a anunțat pe facebook că de pe 1 martie începe reformarea serviciului de parcări din Piatra Neamț.

Toți locuitorii care au deja contracte active, NU își vor pierde locul de parcare.
Îmi doresc reformarea serviciului de parcări în Piatra-Neamț și vreau ca această reformă să fie una constructivă, prin care cetățenii să beneficieze de servicii de calitate. Pentru ca această reformă să se întâmple, trebuie să trecem printr-o perioadă de tranziție, care înseamnă o serie de decizii radicale și un oarecare disconfort pentru cetățeni. Vă asigur de tot efortul și implicarea mea și a echipei din Primărie pentru ca tot acest proces să fie unul cât mai simplu, rapid și fără complicații pentru pietreni, transmite edilul pe facebook.
? Țin să menționez câteva lucruri extrem de importante pentru ca toți pietrenii să fie informați corect și complet cu privire la această schimbare:
❗️Nimeni nu își va pierde locul de parcare! Este o procedură foarte simplă prin care cetățenii care au avut un contract își pot folosi dreptul de prioritate pentru folosința locului de parcare: se va completa o cerere, la care se va atașa vechiul contract cu societatea Parking, alături de documentele solicitate.
❗️Cererile pentru încheierea noilor contracte se vor putea depune foarte simplu și online, prin intermediul unui link, care va fi valabil începând cu data de 1 martie. De asemenea, documentele se pot depune și la cele trei birouri special amenajate la Primărie, Mall Forum Center și Centrul de Informare Turistică. Vă încurajez să depuneți documentele online, pentru ușurarea procesului și rapiditate. Fiecare solicitare depusă online înseamnă mai puțin stres și nervi pentru toată lumea.
✅ Depunerea documentelor se face începând cu data de 1 MARTIE.
⚠️ Cei care au achitat parcarea până la o anumită dată a anului în curs se vor adresa societății Parking pentru recuperarea diferenței de bani. Vom depune toate eforturile pentru ca pietrenii să obțină diferența de bani și vom oferi inclusiv sprijin juridic în cazul în care cetățenii întâmpină probleme în recuperarea banilor.
? Nu mi-am dorit să ajungem în această situație, însă Parking s-a dovedit un partener lipsit de onestitate, care ne-a indus în eroare. Reforma parcărilor în Piatra-Neamț este necesară și, chiar dacă la început este posibil să întâmpinăm mici dificultăți, suntem pregătiți să schimbăm felul în care sunt administrate parcările în orașul nostru.
? Punem la dispoziția dumneavoastră și două numere de telefon pentru obținerea de informații despre parcări: 0758 111 855 și 0748 146 809.
?? Apelez la înțelegerea dumneavoastră și am mare încredere că prin colaborare, răbdare și bună-credință vom duce la bun sfârșit acest proces.

 

Pe InfoNeamt.Ro poți publica comunicate de presă, articole și advertoriale cu un link direct către compania ta, astfel poți informa urmăritorii și viitorii clienți despre tot ce este nou în afacere sau în cadrul organizației pe care o reprezentați. Contactați-ne: infodinneamt@gmail.com