Incendiu într-un apartament din cartierul Dărmănești

Aseară în jurul orei 03:15, un incendiu a avut loc in interiorul unui apartament situat la etajul 2 de pe strada Aleea Ulmilor din Mun din Piatra Neamt

Conform ISU Neamț, la locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de la Detașamentul de pompieri Piatra Neamț (o autospecială de stingere,  o autoutilitară complexă pentru intervenție,  o autospecială pentru descarcerare și o autospecială de intervenție și salvare de la înălțime) și Serviciul Județean de Ambulanță.

Incendiu în bucătărie

Incendiul s-a manifestat în interiorul unei bucătării, într-un apartament situat la al doilea etaj dintr-un bloc de locuințe de pe strada Aleea Ulmilor.

Mai multe persoane s-au autoevacuat

Până la sosirea forțelor de intervenție s-au autoevacuat cele două persoane din apartament dar și alte 5 persoane aflate la etajele superioare.

Incendiul a fost lichidat

Pompierii au localizat și lichidat incendiul în limitele găsite.

În urma incendiului au ars aparate electrocasnice și s-au deteriorat obiecte de mobilier din bucătărie.

S-a acționat și pentru evacuarea fumului din interiorul apartamentului.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost focul deschis în spații închise (lumânare).

În urma incendiului nu a fost necesară evacuarea locatarilor din bloc și nici nu au fost victime.

Instagram InfoNeamț

Pe InfoNeamt.Ro poți publica comunicate de presă, articole și advertoriale cu un link direct către compania ta, astfel poți informa urmăritorii și viitorii clienți despre tot ce este nou în afacere sau în cadrul organizației pe care o reprezentați. Contactați-ne: infodinneamt@gmail.com