Incendiu la Spitalul Județean din Piatra Neamț

Conform unei informări transmise de reprenzentanții ISU Neamț, un incendiu are loc acum la Spitalul Județean din Piatra Neamț, secția ATI.

La locul solicitării intervin pompierii nemțeni cu autospeciale de stingere și mașini de descarcerare.

Revenim cu informații în cel mai scurt timp.

Din primele informații primite, incendiu a fost lichidat.

Conform surselor, in urma incendiului au decedat mai multe persoane.

Actualizare, comunicat de presă de la Spitalul Județean.

În acestă seară, în jurul orei 18.30, la Spitalul Județean de Urgență (SJU) Piatra Neamț a avut loc un incendiu care a afectat secția de ATI -unde erau internați, în două saloane, 16 pacienți. La acest moment, șapte dintre pacienți sunt decedați, iar al optulea se află în stare critică.

În același timp, un medic care se află în secție se află în stare gravă, suferind răni extinse.

Ceilalți pacienți nu mai pot fi îngrijiți în secția de ATI și urmează să se facă toate demersurile pentru a fi transferați către alte spitale.

Incendiu a fost lichidat de către echipele ISU Neamț.

Conducerea SJU Piatra Neamț asigură suport medical în continuare pacienților alături de echipa medicală prezentă la muncă și intervine pentru a oferi tratamentul necesar celorlalți pacienți internați în celelalte secții ale unității
medicale.

Update 20:15

10 pacienți au fost declarați decedați.

Pe InfoNeamt.Ro poți publica comunicate de presă, articole și advertoriale cu un link direct către compania ta, astfel poți informa urmăritorii și viitorii clienți despre tot ce este nou în afacere sau în cadrul organizației pe care o reprezentați. Contactați-ne: infodinneamt@gmail.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *