Incendiu provocat de un aragaz lăsat nesupravegheat

Conform informațiilor primite de la dispeceratul ISU Neamț, pompierii pietreni au fost solicitați să intervină la un incendiu produs la o locuință din localitatea Bodeștii de Jos, comuna Bodești.

Incendiul a avut loc în jurul orei 10:15, la locul solicitării s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Piatra Neamț cu două autospeciale de stingere și cu o ambulanță SMURD și un echipaj de pompieri voluntari din cadrul SVSU Bodești cu autospeciala din dotare.
Purtătorul de cuvânt al ISU Neamț a transmis că incendiul se manifesta în interiorul și la acoperișul unei locuințe și la o anexă gospodărească.
Doi pompieri, care se aflau în misiune în comuna Bodești pentru desfășurarea unor activități de informare  preventivă a cetățenilor cu privire la recomandările și măsurile care trebuie respectate pentru prevenirea răspândirii noului coronavirus, au ajuns într-un timp foarte scurt la locul evenimentului. Aceștia au acordat măsurile de prim ajutor proprietarei în vârstă de 88 ani care a suferit arsuri de gr. I-II la nivelul feței.

Bătrâna a fost preluată de echipajul de paramedici și transportată la CPU Roman.
Forțele de intervenție au stins incendiul în urma căruia au ars bunurile materiale din interiorul locuinței și anexa gospodărească cu suprafața de 20 mp. Din interiorul locuinței a fost scoasă o butelie care putea oricând exploda.
Conform informațiilor primite, cauza probabilă de producere a incendiului a fost stabilită ca fiind aparatul de gătit (aragaz) lăsat nesupravegheat.

Și de această dată avem convingerea ca dragostea față de semeni este o calitate importantă a salvatorilor.
Colegul nostru, plutonierul adjutant Bostan Cosmin, care se afla în timpul liber, a fost alături de camarazii săi și i-a sprijinit pentru stingerea incendiului, transmite purtătorul de cuvânt al ISU Neamț, Popa Irina.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *