Incendiu provocat intenționat la o garsonieră din Roman

Azi, în jurul orei 12:00, pompierii nemțeni, au fost înștiințați despre producerea unui incendiu produs la un apartament din municipiul Roman.

Conform ISU Neamț, la locul solicitării s-au deplasat trei echipaje de pompieri cu două autospeciale de stingere și o autospecială pentru intervenție și salvare de la înălțime din cadrul Detașamentului Roman și un echipaj cu ambulanță de la SAJ Roman.

Incendiul se manifesta cu flacără deschisă în camera unei garsoniere situată la al treilea etaj într-un bloc de locuințe din strada Mihai Viteazu, cu degajare mare de fum.
Până la sosirea forțelor de intervenție, aproximativ 30 de persoane s-au autoevacuat.

Proprietara garsonierei a fost preluată de echipajul de la SAJ și transportată la spital.

Încendiul a fost localizat și lichidat în limitele găsite. Au ars aproximativ 10 kg de deșeuri textile și o masă din lemn.

Cu ajutorul echipamentelor specifice,  pompierii au intervenit pentru evacuarea fumului din garsonieră și de pe casa scării.

Nici o persoană nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Acțiunea intenționată a fost cauza probabilă de producere a incendiului.

Pe InfoNeamt.Ro poți publica comunicate de presă, articole și advertoriale cu un link direct către compania ta, astfel poți informa urmăritorii și viitorii clienți despre tot ce este nou în afacere sau în cadrul organizației pe care o reprezentați. Contactați-ne: infodinneamt@gmail.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *