Instituția Prefectului Județul Neamț transmite gânduri de regret pentru trecerea la cele veșnice a Generalului Ioan Nițică

Instituția Prefectului – Județul Neamț a aflat cu întristare de trecerea din această viață, în seara zilei de sâmbătă, 31 iulie 2020, a Generalul de brigadă Ioan Nițică, în vârstă de 59 de ani.
Un om care și-a pus întreaga viață sub semnul datoriei, onoarei și credinței. Numele său este indisolubil legat de cel al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Neamț și vocația de salvator cu care a fost dăruit l-a facut atât de potrivit în munca sa.
S-a remarcat prin activitatea din întreaga carieră, care a fost una de excepție, atât în Ministerul Apărării Naţionale cât și în cadrul Ministerul Administraţiei şi Internelor. Generalul Ioan Niţică a fost decorat, în 2015, cu Ordinul „Bărbăţie şi Credinţă” în grad de Ofiţer, distincție care i-a fost acordată prin decret semnat de preşedintele Klaus Iohannis. În anul 2018, Ioan Nițică a primit gradul de general de brigadă.
Acestea fiind doar scurte precizări despre activitatea depusă de Generalul Ioan Niţică, care nu îl pot caracteriza total, dar pot oferi repere demne despre cine a fost în viața profesională.

Regret foarte tare trecerea acestuia la cele veșnice. Am crezut permanent că acesta nu va pierde lupta cu boala. A fost un om cu o coloană verticală și cu o mare putere de asumare, dar mai ales, înainte de orice a fost un om de echipă. Echipă în cadrul căreia am colaborat de fiecare dată cu mult profesionalism.
Cei care l-au cunoscut au învățat de la el puterea și respectul față de cuvinte, acesta își alegea mereu cuvintele pe care voia să le transmită celor din jur său.
În aceste momente de despărțire vremelnică, adresăm familiei Generalului Ioan Niţică, Inspectoratului pentru Situații de Urgență Neamț și tuturor celor care l-au cunoscut, un gând de regret, rugându-ne la Dumnezeu să așeze sufletul acestuia, acolo, unde nu este durere, nici întristare, nici suspin, ci viață fără de sfârșit., a declarat prefectul județului Neamț, George Lazăr.

Pe InfoNeamt.Ro poți publica comunicate de presă, articole și advertoriale cu un link direct către compania ta, astfel poți informa urmăritorii și viitorii clienți despre tot ce este nou în afacere sau în cadrul organizației pe care o reprezentați. Contactați-ne: infodinneamt@gmail.com