Lenea și nesimțirea costă: persoane sancționate pentru aruncarea gunoiului la întâmplare

În ultimele 48 de ore, polițiștii locali au sancționat 9 persoane pentru aruncarea la întâmplare a gunoaielor.

Au fost aplicate sancțiuni totale de 1800 de lei.
👮📹Acesta este bilanțul monitorizării sistemelor de supraveghere video amplasate la shelterele unde se colectează deșeurile menajere.
Șase persoane au fost depistate că au depozitat direct pe platforme și nu în tomberoane, reziduuri ce ar fi trebuit depuse la depozitele speciale. Acestea au fost sancționate cu amenzi contravenționale pentru încălcarea prevederilor H.C.L. 80/2016.
📌❗De reținut!
📌❗Pentru a putea fi mai ușor introduse în tomberoane, cartoanele sau cutiile de dimensiuni mari ar trebui compactate!
📌❗Dacă mergeți să aruncați deșeurile menajere și constatați că pe platformele de colectare este curățenie, nu lăsați sacii lângă tomberoane! Intoduceți-ii în tomberon!
📌❗Deșeurile lăsate pe jos atrag după ele alte deșeuri sau persoane care le împrăștie în căutarea resturilor de mâncare sau îmbrăcăminte!
📌❗Gunoiul menajer se aruncă doar la shelterele din apropierea asociațiilor de proprietari arondate sau în propriile tomberoane (pentru cei ce locuiesc la casă), în baza contractelor încheiate cu operatorul de salubritate!
📌❗Celelalte tipuri de reziduuri (mobilier uzat, moloz) se transportă la depozitele speciale din cartierele Mărăței și Dărmănești!

 

Pe InfoNeamt.Ro poți publica comunicate de presă, articole și advertoriale cu un link direct către compania ta, astfel poți informa urmăritorii și viitorii clienți despre tot ce este nou în afacere sau în cadrul organizației pe care o reprezentați. Contactați-ne: infodinneamt@gmail.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *