Magazin din Dumbrava Roșie spart că în filme de un fost deținut

Ieri, 25 august, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Săvinești au fost sesizați de către un bărbat de 33 de ani, cu privire la faptul că o persoană a pătruns în incinta unei societăți comerciale, din Dumbrava Roşie, de unde a sustras mai multe pachete de ţigări şi o sumă de bani.

Imediat au fost demarate activitățile de cercetare și documentare, iar operativitatea cu care au fost desfășurate de polițiști a condus la identificarea persoanei bănuite de comiterea faptei, un bărbat de 32 de ani, din Dumbrava Roșie, care la data de 24 august a.c., a fost liberat condiţionat din Penitenciarul Focşani.

Expert în spargeri

Conform IPJ Neamț, cel în cauză ar fi acoperit camera de filmat, amplasată în exteriorul unității comerciale cu un carton, după care ar fi întrerupt furnizarea curentului electric prin decuplarea siguranţelor.

Ulterior prin spargerea geamului de la ușa de acces, acesta ar fi pătruns în incinta societății comerciale, de unde ar fi sustras 54 de pachete de ţigări şi suma de 150 lei.

Prejudiciul cauzat prin activitatea infracțională a fost recuperat integral de polițiști și restituit persoanei vătămate.

În baza probatoriului administrat, bărbatul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, fiind bănuit de comiterea infracțiunii de furt calificat.

În cursul acestei zile, acesta urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

Pe InfoNeamt.Ro poți publica comunicate de presă, articole și advertoriale cu un link direct către compania ta, astfel poți informa urmăritorii și viitorii clienți despre tot ce este nou în afacere sau în cadrul organizației pe care o reprezentați. Contactați-ne: infodinneamt@gmail.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *