O femeie a furat un portofel uitat într-un magazin

Conform unui comunicat al IPj Neamț, polițiștii din cadrul Poliției orașului Târgu-Neamț solicită sprijinul cetățenilor pentru identificarea unei femei, în vederea soluționării unui dosar penal întocmit sub aspectul comiterii  infracțiunii de furt.

O femeie a fost surprinsă de camerele video amplasate în interiorul unei societăți comerciale din orașul Târgu-Neamț.

După vizualizarea imaginilor surprinse de camerele de supraveghere, polițiștii au constatat faptul că, la data de 4 decembrie 2020, în jurul orei 13.00, profitând de neatenția personalului de serviciu, aceasta ar fi sustras un portofel pe care persoana vătămată îl uitase la raionul cu articole de îmbrăcăminte. După ce s-ar fi asigurat că nu este observată, femeia a părăsit incinta societății.

În cauză au fost demarate cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de furt.

Oricine poate oferi informaţii care pot conduce la identificarea persoanelor din imagini este rugat să anunţe Poliția orașului Târgu-Neamț  la telefon 0233/790066 sau să apeleze 112 !

Sursa: IPJ Neamț

Pe InfoNeamt.Ro poți publica comunicate de presă, articole și advertoriale cu un link direct către compania ta, astfel poți informa urmăritorii și viitorii clienți despre tot ce este nou în afacere sau în cadrul organizației pe care o reprezentați. Contactați-ne: infodinneamt@gmail.com